Новинка! Синтетична сережка Soft Shackle від ARB

Новинка! Синтетична сережка Soft Shackle від ARB, виробника такелажу зі світовим ім'ям!

Новинка! Синтетична сережка Soft Shackle від ARB

Пропонуємо вам Синтетичну такелажну сережку ARB (Soft connect shackle), яка поповнила лінійку такелажних аксесуарів ARB у березні 2018 року. Ця сережка виготовлена ​​із синтетичного троса з високою міцністю на розтяг з використанням поліетилену UHMWPE (ультра високомолекулярний поліетилен високої щільності). Троси з UHMWPE використовуються в багатьох автомобільних та промислових лебідках та різних буксирувальних та такелажних стропах. Гнучка синтетична такелажна сережка ARB має номінальну міцність на розрив 14,5 тонн, не тоне у воді, стійка до короткочасного впливу УФ-випромінювання та забезпечує чудову міцність.

Синтетичний трос сережки укладений у захисний рукав із матеріалу Hypalon™. Матеріал Hypalon™ забезпечує відмінну стійкість до зношування та протирання та надійно захищає трос сережки від порізів та перетирань. Він широко використовується альпіністами та забезпечує захист для їх мотузок та ременів. Оскільки захисний рукав має найбільше навантаження при використанні сережки, його можна легко замінити змінними рукавами, які продаються в пакетах по 2 штуки.

Сережки ARB Soft Connect підходить для автомобілів зі спорядженою масою до 3,5 тонн. Синтетична такелажна сережка ARB Soft Connect діє як запобіжник у такелажних ситуаціях - вона зазвичай лопається до того, як лопнуть або зламаються будь-які металеві компоненти, до яких вона прикріплена. Це дозволяє уникнути ситуації з непередбачуваними «пострілами» металевих деталей та забезпечує безпечніше проведення такелажних робіт для всіх оточуючих

Особливості:

  • Зусилля на розрив 14,5 тонн/32 000 фунтів, для автомобілів до 3.5 тонн.
  • Стійка до УФ-випромінювання.
  • Водонепроникна, не тоне у воді.
  • Гнучка - дозволяє кріпитися до незручних буксирувальних точок.
  • Виготовлена з високоміцного троса UHMWPE (ISO 2307), сертифікована в Євросоюзі (CE).
  • Безпечніше у застосуванні, ніж сталева сережка.
  • Інструкція із застосування надрукована на сумці для зберігання та доступна в друкованій формі.
  • Змінні захисні рукави (опція, артикул №ARB2017SLV).
  • Гарантія ARB на заводські дефекти складає 2 (!!!) роки

Докладніше про Синтетичну такелажну сережку ARB читайте тут.